I blomsterstemning? Oppdag din nye signaturduft her.

Det er ingen hemmelighet at dufter er knyttet til følelser, og opplevelsen av å ha på seg parfyme kan være ganske bevegende. En parfymespray på håndleddet er som en eksplosjon for sansene dine. Så, etterhvert som du bruker den, blir parfymen sin egen en historie - og blander seg med din naturlige duft og gir en effekt som er helt enestående. Det er likevel den første dufteksplosjonen av blomster som får deg hekta på en parfyme og som setter stemningen for hele dagen (eller natten). Møt våre favoritter:

Den rike og elegante blomsterparfymen

Noen fakta om iris: Navnet på den gamle greske budbringeren mellom de dødelige og gudene er et symbol på rikdom og lykke, og en av de dyreste ingrediensene i all parfyme. Det er også stjernen i vår Lancôme La Vie est Belle, hvor parfymørene kombinerte den kongelige, fløyelsaktige blomsten med søt sambac-sjasmin, tunisisk appelsinblomst, tonkabønner, vanilje, solbær, pære og praline. Spray en gang med den søte lette duften og du legger merke til at du har rettet deg opp.

Den romantiske og feminine blomsterparfymen

Det er en grunn til at vi gir roser på Valentinsdagen— de er symbolet på kjærlighet. Den kompliserte naturen ved å forelske seg og å være forelsket skinner gjennom den aller første sprayen av parfymen La Nuit Trésor. I flasken finner du essensen av vanedannende damaskrose, frisk og lett litchi, uimotståelig vaniljeorkide, og en sensuell animalistisk dybde fra patsjuli og papyrus. Høres bra ut, ikke sant?

Den lyse og glade blomsterduften

Peoner er lyse, frodige og optimistiske, og deres dype utstråling er hjertet av parfymen Lancôme Miracle. Men duften er ikke bare søt og feminine— parfymørene Alberto Morillas og Harry Frémont blandet blomsten med sterk, dristig sitron, fresia og rosa pepperkorn for å gi den en krydret stemning. Tenk på det som livsvitalitet på flaske- et par sprøyt om morgenen gir deg et kick som holder deg smilende hele dagen.

Oppdag mer

×